Още по темата

 

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от победното 1:0 над Рига за Лига Европа. Ето какво сподели Ел Маестро веднага след мача:

"Като за първи мач не беше зле. Физически стояхме добре. Бяхме равностойни кондиционно на отбор, който е в средата на сезона".

"Трябваше да импровизираме, защото играхме без типичен нападател. Каранга ни липсва, особено в подобен род мачове, когато съперникът предимно се защитава. Винаги е трудно да играеш срещу добре организиран отбор, който се защитава добре".

"И преди мача също щях да съм доволен на победа с 1:0. Ако трябва да бъда честен, не заслужавахме да спечелим с повече от 1:0. Ще съм доволен и ако победим със същия резултат и на реванша. Никога няма да критикувам при победа. За мен е важно да спечелим пет пъти по 1:0, вместо веднъж с 5:0".

"На реванша играта няма да бъде по-различна, макар че се надявам да играят малко по-офанзивно, но познавам техния треньор и съм сигурен, че отново ще играят за 0:0 и ще опитват да вкарат един гол".

"Бях почти шокиран от шума, който създаде публиката на ЦСКА. Фантастично е да се играе пред такива фенове. Надявам се, че и занапред нашите привърженици ще бъдат толкова многобройни и шумни."