ЦСКА вероятно ще се размине с белгийския юношески национал Адриен Бонджовани (18 г.) от Монако, пише "Тема спорт". Двата клуба преговаряха за преотстъпването на плеймейкъра, но до споразумение по-скоро няма да се стигне. 

Според запознати обаче ЦСКА все още има шанса да привлече играч на монегаските. Те водят разговори с Монако за друг млад футболист, но с малко по-голям опит от Бонджовани. Не е изключено преди реванша с Рига да има и споразумение. 

Вестник "24 часа" също съобщи, че ЦСКА едва ли ще вземе Бонджовани, но очаква опитен нападател от водещо европейско първенство. Все още опция за червените е ганаецът Уилям Овусу Ачеампонг (28 г.) от елитния белгийски Антверпен. 

На "Армията" искат да се подсилят с още един играч за върха на атаката освен бразилеца Мауридес. За срещите с Рига ЦСКА разполага само с един чист централен нападател - юношата Тонислав Йорданов (19 г.). 

Треньорът Нестор Ел Маестро обаче не му гласува доверие като титуляр, а вместо него пусна Тиаго в предни позиции. Йорданов влезе чак в 89-ата минута.