ЦСКА вече е уредил нов нападател, който ще бъде конкуренция на Мауридес в предни позиции, твърди "Меридиан мач". Името на тарана обаче се пази в абсолютна тайна и ще бъде разкрито непосредствено след реванша с Рига. По този начин ръководството на клуба иска да се застрахова.

При евентуална грешна стъпка в Латвия с представянето на сериозно име ще се цели да бъдат умилостивени ядосаните привърженици на „червените". При по-логичното продължаване в следващия кръг пък радостта ще бъде двойна и от „Армията" ще могат да оберат лаврите, че работят сериозно.

Точно тази тактика бе използвана от ЦСКА при представянето на две от новите попълнение през зимата. Нападателят Хеан Карлос Бланко бе представен броени часове след победата над Лудогорец в турнира за Купата на България. Колумбиецът бе спазарен по-рано, но се изчака подходящия момент да бъде показан. По същия начин преди него бе обявено и привличането на Роланд Алберг. Холандският халф дойде, подписа след успех над Лудогорец за първенство в края на октомври, а след това се върна в България в края на ноември, за да започне тренировки с тима.