ЦСКА - Локомотив Пловдив, среща от 18-ия кръг на "А" група, стадион "Българска армия", 16.00 часа, пряко в Gol.bg.

Групата на ЦСКА за мача:
Якуб Дивиш, Стоян Колев, Александър Тунчев, Стивън Сънди, Тони Силва, Борис Галчев, Неманя Милисавлевич, Орелиен Жоаким, Валентин Илиев, Серджиу Буш, Апостол Попов, Луис Соарес, Еденилсон Бергонси, Маркиньос, Кристиан Супусепа, Денис Причиненко, Марин Оршулич, Жуан Фелипе, Антон Карачанаков и Тончи Кукоч.

Вероятен състав на ЦСКА: Дивиш; Попов, Тунчев, Оршулич, Кукоч; Съндей, Маркиньос; Силва, Фелипе, Соарес; Буш

Вероятен състав на ЛОКО: Витанов; Дяков, Парино, Грънчов, Димитров; Вълчев, Траянов; Якимов, Кики, Маламов; Карагерен

Прогноза на Gol.bg: ЦСКА е абсолютен фаворит за успеха днес. Отборът на Стойчо Младенов е лидер в класирането и се представя на високо ниво от началото на сезона.

Екзекутора успява да нахъсва играчите си за мачовете в първенството, независимо от безпаричието на "Армиятя". В групата на ЦСКА за мача попадна и Вальо Илиев, който дълго време лекуваше контузия.

Гостите от своя страна са един от отборите, които редуват силни със слаби мачове този сезон.

Днес няма да играе очаквано Мартин Камбуров за състава на Локо, тъй като двете ръководства си имаха такава уговорка при трансфера му обратно на "Лаута", а и Мартин на всичко отгоре е наказан за натрупани картони.

Традицията в срещите между двата отбора в София е изцяло в полза на ЦСКА. "Армейците" нямат загуба като домакини от Локомотив и са допуснали едва 9 равенства в 56 мача.

В началото на сезона ЦСКА разби "смърфовете" с 3:0 насред "Лаута". Прогнозите ни за този мач са лесна и категорична победа за армейците. В този двубой се очаква да има над 2.5 гола.

Резултат: ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:1