ЦСКА се размина с плеймейкъра на Ювентус Стефано Белтраме, след като 25-годишният играч предпочете да премине под наем в холандския Ден Бош. Агентът на футболиста – Карло Алберто Белони, обясни причините за решението на Белтраме.

“Избрахме Ден Бош, защото клубът поиска Стефано още преди месец и половина. На по-късен етап с оферти се включиха Сейнт Мирън и ЦСКА, но предпочетохме холандския проект, тъй като е много интригуващ. Освен това Белтраме вече е бил в Ден Бош и обстановката му е по-позната”, обясни агентът Белони.

В новия си отбор Белтраме ще е съотборник със Стефан Велков, който наскоро бе продаден от Славия. Така ЦСКА продължава търсенето на плеймейкър, тъй като на този етап не разполага с алтернатива на Тиаго.

В отделни срещи като такъв действаше Джеси или Ел Маестро използваше двама играчи на върха на атаката. Така или иначе опциите на този пост са ограничени и армейците работят върху привличането на футболист с подходящия профил. 

Не е изключено да се вземе и още един защитник. Един или двама от играчите с по-малко минути от началото на сезона пък почти сигурно ще бъдат преотстъпени.