Tреньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен е добре запознат с играта на ЦСКА и не очаква изненади в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят на стадион "Паркен" е утре от 19:30 часа. Датчаните спечелиха с 2:1 в София, като "армейците" бяха ощетени от съдията. Солбакен също призна, че Барт Вертентен от Белгия е сгрешил в някои ситуации.

"Връщането към вратаря в началото на мача беше грешка на съдията - трябваше да отсъди фаул за ЦСКА. За червения картон на Чорбаджийски - беше нещо средно между жълт и червен картон", коментира треньорът на ФК Копенхаген.

"Физическото състояние на нашия отбор е добро, въпреки серията от тежки мачове в последните седмици. Всички са готови за игра, освен Расмус Фалк, който е контузен", обясни Солбакен. 

"Не очаквам изненади от ЦСКА. Знаем, че техният централен защитник (б.р. - Николай Бодуров) се завръща след наказание. Ще внимаваме с техните офанзивни играчи, които са доста опасни. ЦСКА игра силни 20 минути в първия мач, утре също очаквам подобно поведение от съперника", каза Солбакен на пресконференцията преди реванша.

Треньорът отново засегна темата с коефициентите на отборите за жребия в евротурнирите и изрази недоволство, че трябва да се срещне със силен тим в тази ранна фаза на турнира. "Странно е отбор като Копенхаген, който толкова често играе в групите, да се среща още в тази фаза на турнира с толкова силен отбор като ЦСКА. Не съм коментирал евентуалния мач с Аталанта, а само начинът за определяне на коефициентите за жребия", поясни Солбакен. 

На стадион "Паркен" утре се очаква да присъстват около 15 хиляди зрители, от които поне 200 фенове на ЦСКА.