Новият бразилски футболист в състава на ЦСКА Евандро е категоричен, че неговият отбор има големи шансове да се поздрави с титлата през този сезон и да детронира Лудогорец, който вече седем години поред е безапелационен първенец в родния ни шампионат.

"Ние сме много силен отбор и имаме големи шансове да станем шампиони. Това е основната ни цел и трябва да я постигнем. Има доста равностойни играчи в състава и смятам, че сме подготвени за дългата битка. С Мауридеш сме по-близки, отколкото с другите. Когато сме на лагери сме заедно в стая. С него общувам най-често. Той ми помага доста, говорим си много за мачовете, тактиката и тренировките. Мауридеш е прекрасен човек и футболист и съм уверен, че ще правим разликата с него.

Готов съм да играя 90 минути, няма никакви проблеми. Всичко зависи от Нестор Ел Маестро. Той е прекрасен треньор, умее да придава много спокойствие на отбора. Прави ми впечатление, че е много работлив човек, постоянно се занимава с нещо. Говори с всеки футболист за това как си подбори играта. Това създава сериозна разлика", сподели Евандро в интервю за "Тема спорт".