Председателят на Футболен Клуб Централен спортен клуб на армията 1948 Добрин Гьонов все още вярва, че този отбор може да претендира за наследник на автентичния ЦСКА.

Както е известно, вчера финансовият благодетел на ЦСКА-София Гриша Ганчев плати 8 000 000 лева за емблемата на ЦСКА, а преди това и държавата отдаде базите на този клуб. Отделно от това почти всички фенове на ЦСКА припознаха ЦСКА-София, но явно Гьонов продължава да вярва, че нещо може да се промени.

"Плащането на емблемата от ЦСКА-София не променя нищо за нас. Ние продължаваме да съществува, имаме контрола с Ботев (Враца). Всъщност е добре, че емблемата е платена, но това в никакъв случай не променя ситуацията около ЦСКА-София, който реално си е Литекс".

"Цялата история с преименуване, сливане, влизане по странен начин в елита на България не може да се промени с купуването на една емблема. В моите очи ние сме истинският наследник на ЦСКА, защото тръгнахме от най-ниското ниво, както се прави. Разбира се, всеки фен е свободен да взима решения сам за себе си", заяви Гьонов пред "Меридиан Мач".