ЦСКА ще предложи нов договор на капитана си Николай Бодуров. Настоящият контракт на национала изтича през следващото лято, но треньорът Нестор Ел Маестро е категоричен, че иска да разчита в дългосрочен план на 32-годишния защитник. 

Бодуров е лидер на “червените” не само на терена, но и в съблекалнята. Около него ще се гради защитата и занапред, тъй като има вероятност младият Божидар Чорбаджийски да бъде продаден в чужбина при добра оферта през лятото.

Бодуров най-вероятно ще подпише за още година с “червените”, но не е изключено договорът му да бъде до 2021 година за повече сигурност и при двете страни.

ЦСКА обаче все още не бърза с оферти за подновяване на контрактите на Тиаго Родригес и Станислав Манолев, които също изтичат в края на сезона. Португалецът бе сред асовете на “червените” миналия сезон, но този свали нивото си, което може да накара клуба да се откаже от услугите му.

Манолев пък има клауза в договора за подновяването му за още година при желание на една от двете страни, но все още не е активирана.