ЦСКА може да изпусне футболисти на стойност 5 850 000 евро. това показва справка в авторитетния сайт transfermarkt.de, който е поставил цени на футболистите на “червените”. На шестима от тях, които формират съответната сума, договорите изтичат в края на сезона и могат да си тръгнат без пари, пише "Меридиан мач".

Първият и най-скъпият от тях е халфът Тиаго Родригес, който е оценен на 3 милиона евро. Той е желан от канадския Ванкувър Уайткепс. Тимът, който играе в Мейджър Сокър Лигата следи внимателно ситуацията с португалеца и се надява да го вземе без пари през лятото.

Останалите петима футболисти с изтичащи договори са Николай Бодуров, оценен на 600 хил. евро, Витаутас Черниаускас - 800 хил., Станислав Манолев - 500 хил., Али Соу - 700 хил., и най-евтиният сред тях Александър Дюлгеров - 250 хил. евро.

На “Армията” все още не са започнали преговори за нови договори с нито един от споменатите играчи. Очаква се това да стане през месец декември. На този етап единственият, който ръководството задължително иска да задържи е Николай Бодуров.