Натрупаните жълти картони в ЦСКА рискуват да натежат точно преди решаващия сблъсък с Лудогорец на 6 декември, пише "Меридиан мач". Точно шестима футболисти от отбора на Нестор Ел Маестро „висят“ с картони и правата им ще бъдат спрени при следващо официално предупреждение. Само на картон от наказание са националите и лидери Николай Бодуров, Кирил Десподов и Кристиян Малинов. С по 4 жълти картона са още чужденците Рубен Пинто, Жанио Бикел и Борис Секулич, които също са заплашени от санкция.

Поне четирима от застрашените футболисти ще бъдат титуляри в дербито със Славия и трябва да играят много чисто, за да не пропуснат най-важния двубой до края на годината срещу „орлите“. Възможно е Десподов да остане на пейката в неделя заради опасността да се поднови проблема с разтежението му на тежкия терен. Секулич също е със статут на резерва, което ще му спести риска в случая.
 
Код „жълто“ имаше на „Армията“ и преди гостуването на Дунав. Тогава спортно-техническият щаб нареди на футболистите да не получават картони в Русе и те изпълниха отлично заръката. Сега ситуацията се повтаря и инструкциите ще бъдат същите.