Крилото на ЦСКА Кирил Десподов виси за утрешния сблъсък с Лудогорец. При загубата от Славия той се завърна на терена след контузия, но стана жертва на зверска балтия от страна на Сашо Александров.
 
Определеният от боса на Славия Венци Стефанов за "женчо" футболист беше подсечен само 3 минути след като се появи в игра след почивката. Фланговият нападател остана на терена до края на срещата, но след това разкри, че глезенът му е силно подут. Състоянието на Десподов не е много добро и дали той ще играе срещу Лудогорец, ще бъде решено днес. Крилото със сигурност ще попадне в групата, но остава отворен въпросът дали ще намери място сред 11-те.
 
Ако Десподов е на линия от първата минута, това ще създаде флангови дилеми пред треньора Нестор Ел Маестро. Ясно е, че родният национал ще стартира отдясно, в случай че е готов за мача. Отляво пък ще се избира между Джеси и Жоржиньо. В последно време ганаецът показва по-добра форма, като се отличи с гол и асистенция срещу Дунав (2:0), а игра на ниво и при загубата от Славия. Жоржиньо не впечатлява, но пък е доста по-полезен от Джеси в дефанзивен план.
 
Във втора поредна среща пък се очертава Тиаго да остане резерва. Очаква се срещу Лудогорец ЦСКА да излезе със същата конфигурация в халфовата линия като тази от Славия - Бикел и Пинто в средата на терена, а Малинов зад нападателя Мауридес. В състава на червените няма наказани футболисти за двубоя с Лудогорец, като с картони висят 6-има - Бодуров, Секулич, Лясков, Бикел, Пинто и Десподов.
 
Билетите за сблъсъка утре са на цена 20 лв. за сектор А, 15 за сектор Ги 10 за сектор Г. Двубоят е от 17:30 часа, като в началото му се очаква температурата да е 2 градуса.