Още по темата

 

Вратарят на "Славия" Георги Петков и нападателят на ЦСКА София Кирил Десподов ще бъдат извикани в БФС в петък относно скандала, който между дватама след мача от 17-ия кръг на Първа професионална футболна лига.

"Славия" победи с 1:0, а след срещата Десподов обвини резервата в този мач Петков, че е поискал от съотборника си Александър Александров да счупи краката на Десподов.

"Аз съм мъж и мога да кажа какво съм казал. Казах на Сашо да влезе малко по-твърдо в единоборство с Киро. Киро го е страх от такива единоборства. Няма как да кажа да му счупят краката. Десподов не знае какво е да ти счупят краката. Аз съм го преживял това преди 10 години и не бих го пожелал и на най-големия си враг. В петък ще се опитам да съм в БФС и там да се изясни всичко".

"С Десподов отношенията ни са професионални заради националния отбор. Приятели няма как да сме, защото той играе в отбор, който аз не обичам. Имах закачки по-време на мача с футболисти на ЦСКА София, но това го има на всеки един мач. Имах само едно спречкване само между мен и едно тъмно момче от противниковия отбор. Обиди не съм отправял, а само закачки", каза Георги Петков.