На националът Антон Недялков продължава да не му върви в САЩ. Той игра 50 минути при равенството на Далас като домакин на Портланд (1:1) в мач от четвъртия кръг в МЛС преди да бъде заменен принудително.

Проблемът на Недялков се появи в края на първата част, когато бившият играч на ЦСКА се хвана за кръста. Лекарският щаб на тима се опита да се справи с проблема на момента, като лечението продължи и на почивката. Защитникът започна втората част, но болката се оказа прекалено силна и той отстъпи мястото си на Холингсхед.

Разочарованието за Недялков е голямо, защото наскоро той се възстанови от друга контузия - в ахилеса и стартира като титуляр във втори пореден мач в МЛС.

Тексасци поведоха с 1:0 в 37-та минута с изстрел извън наказателното поле на Роланд Лама, който се разписа в трети пореден мач. Две минути след почивката обаче Себастиан Бланко изравни със страхотен фалцов изстрел. Далас завърши мача с човек повече след втори жълт картон Лорънс Олъм от гостите в 75-та минута. Той се опита да вкара с ръка след центриране от пряк свободен удар.