ЦСКА готви треньорска рокада в най-скоро време! Според KotaSport бъдещето на Нестор Ел Маестро на "Българска армия" е поставено на карта и съвсем скоро ще бъде освободен от поста.

Шефовете на "червените" са крайно недоволни от резултатите през есента, тъй като "армейците" изостават на 6 точки от лидера Лудогорец и загубиха с 0:1 от големия съперник Левски с безобразна игра.

Всяка следваща издънка на ЦСКА през пролетта може да се окаже фатална за Ел Маестро. Програмата през февруари хич не е лесна – гостуване на Черно море, домакинство на Ботев Враца, след което идва ред на Вечното дерби.

В Борисовата година са готови и с нов треньор. Това е легендата Любослав Пенев, който в кариерата си два пъти е бил начело на "червените", а в момента е без работа. Ръководството на клуба е готово да назначи бившия национален селекционер, въпреки огромните му финансови претенции.

Припомняме, че през последните години Пенев на два пъти се размина с ЦСКА. Причина за това са именно изискванията му за заплата.