Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че ще направи промени в тактическата постройка на "червените". ЦСКА загуби с 0:1 от Етър в последната контрола преди подновяването на шампионата. Мачът бе неофициален повторен дебют за Пенев начело на "червените".

"Почувствах се прекрасно. Казах и преди, че съм си у нас. Радвам се, че хората не ме забравят и продължават да имат отлично отношение към мен.

Никога няма да критикувам треньорите преди мен. Затова е интересен футболът, различни виждания, различни постройки на игра. Чака ни огромно количество работа. Оптимист съм. Ще има много тактически промени. Малко по малко ще изграждаме стил", коментира Любослав Пенев.

"Има време до края на трансферния период. Имаме интерес към различни футболисти. За привличането на Бандаловски е слух, а не точна информация", каза още Пенев.

Треньорът призна, че защитникът Борис Секулич най-вероятно ще разтрогне с клуба. Той разкри и състоянието на някои от контузените играчи.

"Секулич изчаква решение от ръководството дали разтрогва договора си. Жеферсон няма да е готов за първия мач. Евандро се възстановява от контузия, работи във фитнеса. Чорбаджийски има проблем с кръста и трябва да му се обръща внимание. Другата седмица сигурно ще отсъства за ден-два", каза Пенев. Треньорът е доволен от атмосферата в съблекалнята.

"Това, което видях в съблекалнята, ми хареса. Аз гледам хората в очите и видях добронамереност. Казах им, че не деля отбора на българи и чужденци, групички. Всички сме едно цяло", каза Пенев.

Той взе отношение и относно отпадането на Борислав Михайлов от Изпълкома на УЕФА.

"За Боби Михайлов е страничен въпрос, но и не съвсем. Той прекалено много се задържа в Изпълкома на УЕФА и това му позволи да изпусне случващото се в България. Това решение на УЕФА е добре дошло за българския футбол, защото президентът на БФС ще има много повече време да седи в България и да се погрижи за българския футбол, който е в окаяно състояние", каза още Пенев.