Изпълнителният директор на Футболен Клуб Централен спортен клуб на Армията 1948 Добрин Гьонов обяви, че финансирането на клуба идва от продажба на билети, артикули, тв права и 13 спонсорски договора. Плюс дарения от по-заможни фенове. Гьонов за пореден път не пропусна да се заяде с ЦСКА на Гриша Ганчев.

Както е известно, ЦСКА 1948 бе създаден през лятото на 2016 година, но Министерството на спорта и армейските фенове подкрепиха ЦСКА на Гриша Ганчев.

„Точно трима платени тролове пускат лъжи по наш адрес. Всеки знае имената им. Преди ни свързваха с Кирил Домусчиев. Сега едва ли не ни „обединиха“ с Левски, тъй като Васил Божков се зае с клуба от Подуяне. Нека се знае – наш исторически съперник е точно тимът от Подуяне и се надяваме скоро да се срещнем на терена“, обясни Гьонов,

„ЦСКА е дружество с идеална цел и всеки член на Сдружението е равнопоставен. Финансирането идва от продажбата на билети артикули, тв права и 13 спонсорски договора. Плюс дарения от по-заможни фенове, няма какво да ги крием, те са на всеки наш мач“, обяви изпълнителният шеф на отбора.

Според него слуховете се пускат умишлено, за да се прикрие „провинциалния начин на управление“ в един друг клуб, липсата на резултати и плачевното състояние на стадиона. „Там се хвалят само с направеното в Панчарево, но то е финансирано от човек, който никога няма да даде пари за тролове и подобни кампании“, заяви още Гьонов.