Три са условията, с които ЦСКА трябва да се съобрази, за да победи "Левски" в неделя, смята Едвин Джеси, който с петте си гола и осем асистенции през сезона се превърна в един от ключовите играчи на "армейците".

 
"Сплотеност - това е първото. Второ, трябва да си помагаме и да сме много борбени, трето - желанието за победа. Мачове като този се решават от детайлите. Най-малката грешка и те наказват. Трябва да сме много концентрирани.", каза Джеси в специално интервю за bTV.
 
"Отбор като ЦСКА винаги има шанс да спечели всичко. Това трябва и да е нашата нагласа - за успех във всеки мач. Ако погледнете състава ни, на всяка позиция имаме качествени играчи. Разбира се, че можем да спечелим."
 
Техничният футболист признава, че е крайно мотивиран за предстоящото дерби и се надява да покаже най-доброто, на което е способен. Плюс за него ще бъде и новата тактика на тима.
 
"Мисля, че всички играчи разбират точно какво иска треньорът, а това е много важно, защото нямаме много време. При Нестор наблягахме повече на тичането и борбата, докато сега играем повече техничен футбол. Тичането и борбата са изключително важни, но за типа футболист, който съм аз, е по-добре да играем повече с топката. Аз идвам от холандска школа, там правим всичко с топка, така че този стил ми е по-удобен.", добави Джеси.
 
Дербито на кръга в Първа лига между "Левски" и ЦСКА е в неделя от 13 ч.