Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов заяви, че "сините" имат известно предимство преди дербито с ЦСКА. Мач №1 у нас е утре от 13:00 часа на националния стадион. Според Мъри "сините" са по-обиграният тим.
 
"Винаги очаквам Левски да победи и сега надеждите ми не са по-различни. От дербито с успех излиза отборът, който успее да се съсредоточи и организира по-добре в хода на мача. Но моите очаквания са това да е Левски", коментира пред "Тема спорт" Стоилов. 
 
Той засега и рокадите, които настъпиха на скамейките и на "сините", и на "червените". "И в двата клуба се случиха треньорски промени. Те станаха в движение и при всички положения ще е необходимо време, за да се види истинското лице на отборите. И Любо Пенев, и Георги Дерменджиев са доказани имена в България. Но не можем да им даваме оценки само след два мача. На толкова ранен етап е излишно", отбеляза Стоилов.
 
Треньорът коментира и кои са силните страни на "сините" в сблъсъка: "Сега е по-важно Левски да вземе дербито. После ще видим какво ще се случи. Аз лично смятам, че Левски има спортно-техническо предимство. Изглежда ми по-организираният отбор. Но в по-подробни анализи не бих искал да влизам", каза Стоилов.