Левият бек на ЦСКА Жеферсон още не е подновил пълноценни тренировки. Той продължава да се готви отделно от основната група и няма да е готов за срещата със Септември, пише „Тема спорт“.

Бразилецът се възстановява повече от месец от травма, която получи по време на лагера в Испания. Доскорошният треньор Нестор Ел Маестро дори заяви, че Жеферсон е пристигнал контузен на лагера и ще бъде контузен още доста време. От ЦСКА така и не съобщиха официално какъв е проблемът с южноамериканеца и не е ясно кога отново ще е на разположение.

В отсъствието на Жеферсон отляво играха четирима – Лясков, Бикел, Перейра и Стойчо Атанасов. Най-вероятно титуляр в тази зона срещу Септември Сф ще е Лясков. За двубоя с тима, воден от Христо Арангелов, аут са контузените Бодуров и Еван-дро и наказаните Чорбаджийски и Джеси.
 
ЦСКА посреща Септември в събота от 17:30 часа на „Армията“. Билетите вече са в продажба на познатите цени – 20 лв. за сектор А, 15 лв. за В и 10 лв. за Г. В деня на мача ще е отворена и администрацията на стадиона, откъдето могат да се закупят артикули на отбора. Офисът ще работи от 15:00