Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев прие спокойно равенството с Левски във Вечното дерби. Спецът похвали "червените" за представянето и заяви, че е доволен от всичко.

"Доволен съм от всичко. От мача, който изнесохме. Имахме 6-8 ситуации за гол. Има и такива мачове. За жалост футболът се играе на голове. Днес не успяхме да бъде максимално концентрирани". 

"Добре изиграхме ситуациите. Да приемем, че остават головете за сряда. Добър мач. Доволен съм. Хареса ми, че играхме като отбор и със желание. Показахме добър футбол. Искахме да победим, характер. Единствено липсваше гола".

"Може да имаше и умора, но така ги подготвяме играчите, че да са свежи за мача. Има определени неща, които се случват на тренировка. Имаше един-два подаръка на Левски, които можеше да ни костват много. Стараем се много и в защита, и в нападение. Разполагаме с това, с което разполагаме. Ние трябва добре да преценим кога и кой ще вземе участие. Важно е да се възстановят футболистите. От утре започваме да мислим за Ботев", заяви Любо Пенев.