Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев призна, че спечелване на Купата на България е по-изпълнимата цел, но "червените" до последно ще преследват и титлата.

"Червените" приемат Ботев Пловдив утре в мач-реванш от полуфиналите за Купата. Първата среща преди седмица завърши 3:2 за пловдивчани. 

"В първенството изоставаме, това е факт след последния ни мач. Всички мачове за нас са най-важни. Но една от целите ни е Купата, а там пътят е по-кратък. Имаме желание да играем финал и да го спечелим. В никакъв случай не се предаваме в първенството. Там има 6 мача и всичко е възможно", коментира Пенев на брифинг днес.

Плеймейкърът на отбора Тиаго е възстановен от контузията, заради която пропусна последните два мача на отбора и ще бъде в групата за утрешния мач с Ботев.

Любослав Пенев не се притеснява от евентуална умора сред играчите вследствие на сгъстения цикъл от мачове.

"Това, че играем през 3-4 дни не е проблем. Справяме се добре. Убеден съм, че утре момчетата ще направят много силен мач. Подготвяме се, желаем да победим и ще победим. Изоставаме с един гол, но това не ме притеснява. Искам добър, силен, агресивен футбол. Близо до противниковата врата, да създаваме положения", каза още Любослав Пенев.