Галерия

ЦСКА отпадна драматично от Ботев Пловдив на 1/2-финалите за Купата на България.

Противниците изиграха два спиращи дъха двубоя, които ще се помнят години наред. Първата среща в "Коматево" завърши 3:2 за домакините, а ответният сблъсък в София 3:3 и така "канарчетата" се класираха за решаващия мач. Там ще срещнат градския съперник Локомотив на 15 май.

Реваншът на "Българска армия" снощи предложи рядко виждано зрелище. Ботев поведе с 2:0, ЦСКА стигна до пълен обрат с 3:2, но в 88-ата минута гостите, които вече бяха с два червени картона, вкараха скъпоценния гол.

Развоят изкара наяве изобретателността на всички фенове, без тези на "червените", разбира се. Най-дейни се оказаха привържениците на Левски, които не един път са изпитвали подобна болка.

В социалните мрежи е пълно с колажи, които можете да видите в галерията ни, както и с различни смешки. Някои от тях гласят: "Единственият, който се раздаде на 100% от ЦСКА, беше съдията", "Няма купа, няма титла, няма даже ЦСКА", "Какво се разбрахме за Купата? Само я миришем", "Червени яйца за Великден? Нека са жълто-черни", "Хем подпрени, хем н**рани – Що е то?".