ЦСКА направи бърза селекция и веднага след края на първенството обяви привличането на трима нови играчи - Тони Уот, Диего Фабрини, Денис Давидов и Петър Занев. 

Ясно е, че последният идва като заместник на напускащия Жеферсон, но взимането на офанзивните халфове говори ясно едно - че се гласи трансфер на Тиаго Родригес, пише "Меридиан мач". 

Звездата на „червените“ направи много силен сезон и вкара куп важни голове през зимата той бе пред трансфер в Легия Варшава, но в крайна сметка подобна сделка не се осъществи и португалецът поднови своя договор с ЦСКА. 

Само от привлечените до момента трима могат да играят като плеймейкъри - Фабрини е подчертано такъв. Давидов може да бъде ползван на позицията, макар че е бил и крило, както и Тони Уот, който има доста мачове, в които в действа зад нападателя. 

ЦСКА непременно прави по една голяма продажба - през зимата Кирил Десподов замина за Каляри, а Мауридес - за Китай. Преди година пък Фернандо Каранга пое към най-многолюдната страна. Така, че следващият, който е на път да бъде продаден, е Тиаго Родригес.