Десен защитник трябва да пристигне до часове в ЦСКА, за да подсили отбора за Лига Европа. Преговорите са почти приключили, пише "Труд".

„Червените" имат до­ста сериозен проблем на този пост заради продъл­жаващите проблеми за Иван Турицов. Така на поста остава само Стой­чо Атанасов, което оба­че засега се смята за ри­сковано. Турицов бе един от пе­тимата играчи на ЦСКА, които пропуснаха контролата с украинския гранд „Шахтьор" (Донецк) в Австрия.

ЦСКА загуби с мини­малното 0:1. Али Coy от­ново се отличи с няколко невероятни пропуска. Негово попадение бе от­менено заради засада в края на първото полу­време след перфектно центриране на Жеферсон. „Шахтьор" изигра вто­ра проверка срещу български отбор, като в пър­вата надви с 3:0 шампио­на „Лудогорец".

Изключително много фенове подкрепиха ЦСКА в двубоя. Причи­ната е фенклубът в Мюнхен, който се изтър­си в Хофенхайм, за да ви­ка за своите. Заради това футболи­стите благодариха на привържениците си.

Преди прибирането в България ЦСКА ще изи­грае и последната си кон­трола. Тя ще е срещу авс­трийския гранд „Ред Бул" (Залцбург), който през този сезон за първи път ще играе в групите на Шампионската лига. Мачът е в сряда от 19,30 часа българско време. 

Отборът ще бъде представен в контрола срещу третодивизионния „Вихрен" (Сандан­ски) в края на следваща­та седмица, след което идва домакинството на „Титоград" в Лига Евро­па.