Новакът в елита на Русия Сочи дебне за нападателя на ЦСКА Али Соу, разкриха от мениджърските среди пред "Меридиан мач".

Тимът, който за първи път в кратката си история ще играе сред най-силните отбори в Русия, на този етап все още не е предприел решителни действия за закупуването на Соу. Гамбиецът е един от няколкото варианта за нов нападател на тима.

Ако се стигне до трансфер, Али ще се превърне в поредния таран продаден от "червените" в рамките на 1 година. Преди него клубът спечели солидни трансферни суми от Фернандо Каранга и Мауридес.

Самият Али Соу пък обяви, че отборът е готов за предстоящите мачове в Лига Европа и родното първенство. "Подготвихме се добре в последите дни. Всичко премина успешно. Готови сме за Лига Европа и за българското първенство", обяви Соу пред "Дарик"

"В последните дни бяхме много концентрирани около нашата подготовка и не знам много за Титоград. Във форма сме. Работим върху завършващия му удар и се надявам да вкарам повече голове през новия сезон", добави той

"В отбора ни има много качествени състезатели, хора с лидерски качества. Няма да се отрази липсата на напусналите и контузените. Готови сме за Титоград", завърши гамбиецът.