ЦСКА - Титоград, първи двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа, стадион "Българска армия", 20:30 часа.

Вероятните състави на двата отбора:

ЦСКА: Черниаускас, Томаш, Гълъбов, Занев, Атанасов, Малинов, Пинто, Кери, Евандро, Тиаго и Соу

Титоград: Иванович, Живкович, Банович, Роганович, Новочич, Миличкович, Николич, Павлович, Диванович, Мамаду и Джалович

Прогноза на Gol.bg:
Днес ЦСКА започва своя европоход, като "червените" ще се изправят срещу черногорците от Титоград в първия си мач от Лига Европа. Срещата е от първия квалификационен кръг и ще се проведе на "Българска армия", а домакините са абсолютни фаворити за успеха.

Интересното е, че Николай Бодуров липсва от състава, като се появиха информации, че той може да напусне тима. Енрике и Турицов са контузени и също не са в групата, както и наказания бранител Чорбаджийски, който също няма да може да вземе участие днес. 

Черногорците от своя страна нямат проблеми с контузени и наказани състезатели, и всички са на линия за днешния мач. 

Титоград на пръв поглед изглежда доста непретенциозен съперник. Истината е, че той е непознат на широката публика у нас и не знаем какво можем да очакваме от него. Появиха се информации, че клубът е пред разпад, но изглежда те не са съвсем верни.

В ЦСКА трябва да подходят много сериозно към двубоя довечера, ако не искат да се стигне до неприятна изненада, каквито виждаме все по-често от българските представители в евротурнирите.

Като цяло се очаква Добри Митов да заложи на Чениаускас на вратата и на Томаш и Гълъбов като двойка централни защитници. Атанасов и Занев бъдат бекове, а Малинов и Пинто пред двойката централни защитници. Кери, Евандро, Тиаго и Соу се очертава да са другите титуляри. 

Нашата прогноза за този мач е класически успех за домакините.

Прогноза: ЦСКА - Титоград 3:0