Още по темата

 

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов заяви, че "червените" ще подходят напълно сериозно към реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу черногорския Титоград, въпреки аванса от 4:0 от първия мач в София, който предрешава крайния победител.

Двубоят е утре от 21.30 часа българско време на Градския стадион в Подгорица.

"Коментирахме с играчите, че не можем да си позволим отпускане. Имаме добър аванс, но и в първата среща Титоград ни създаде главоболия и показа, че не е за подценяване. Вярвам, че ще подходим с необходимата сериозност и отговорност", коментира Митов.

Той призна, че най-вероятно ще направи промени в състава с оглед на сериозния аванс от първата среща.

"Най-вероятно ще има някои ротация сред титулярите. Надявам се, който започне утре, да покаже своя потенциал и да се представи на нужното ниво. Нямаме право на големи експерименти. Всеки трябва да докаже, че заслужава да носи фланелката. Ние сме ЦСКА и във всеки мач играем за победа", каза той.

"Червените" направиха грешна стъпка на старта на българското първенство след разочароващо 2:2 срещу Етър на "Българска армия", а наставникът на "армейците" се надява футболистите да са си взели поука от този мач.

"Имаме доста нови играчи и се нуждаем от още време за сработка. Вярвам, че в бъдеще ще се представяме по-добре и по-добре. Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач. Трябва да сведем неточностите до минимум и не само в защитата, а във всички линии. Анализирахме мача, футболистите видяха грешките си и се надявам да си извлекат поуките"ы каза още Митов.