Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович говори на официалната пресконференция преди реванша срещу Зоря. Двубоят в Запорожие е от 20:00 часа утре. Първата среща в София завърши 1:1. 

Сърбинът отново изрази притесненията си, че футболистите му трудно издържат на натоварената програма. Петрович също така информира, че звездата Евандро ще играе утре.

"За 34 дни изиграхме 10 мача. Пет в Европа и 5 в първенството. Това за нашия тим е много, защото не можем да дадем почивка на играчите. За последните 5 години Зоря два пъти е бил в групите на Лига Европа. Не са случаен отбор, притежават млади и амбициозни играчи. Зоря има леко предимство, но мачът е на кантар. И двата отбора имат своите достойнства. Ако знаех кой ще спечели, щях да пусна тото фиш", коментира Петрович. 

"Евандро ще играе. Дай Боже да вкара", каза сърбинът, информирайки за състоянието на бразилския голмайстор на ЦСКА, който напусна с контузия дербито с Лудогорец (0:0). 

"От Зоря ми харесаха 5-6 футболисти - левият бек, централният защитник, №7... Разполагат с отлични таланти и заслужават похвала. Слава Богу, че ние разполагаме с такива футболисти, които се вслушват в съветите ми и се борят за колектива. Показахме в дербито с Лудогорец, че играем като един. Бяхме близо до победата. Лудогорец е добър тим, има играчи за по 1-2 млн. евро. Колективът е най-важен за всеки тим. Може да имаш 11 супер футболисти, но ако играят всеки за себе си - губиш. Когато са отбор - печелиш", продължи сърбинът. 

"Всеки отбор може да победи всеки. Осиек, ЦСКА, Зоря... Осиек си мислеха, че ще отстранят ЦСКА, но не успяха. А е добър отбор с добри играчи. Това е футболът - няма фаворити. Сега отново е така. Непридвидима игра, а дори ЦСКА да се изправи срещу Еспаньол, няма правило, че мачът е решен", допълни Петрович, който в заключение си припомни полуфиналните срещи от Шампионска лига между Барселона и Ливърпул. 

"Помните Ливърпул - Барселона. Барселона спечели с 3:0, а на реванша целият свят остана шокиран след 0:4. Такъв е футболът", добави треньорът на ЦСКА.