Неразборията в ЦСКА продължава с пълна сила! След гръмката лятна селекция, "червените" са на път да се разделят с второ ново попълнение. Става въпрос за взетия с огромни очаквания Диего Фабрини.

Имащият един мач за националния отбор на Италия плеймейкър е пред преминаване в Динамо Букурещ. Той ще се завърне в Румъния с договор под наем до края на сезона. Освен това "кучетата" ще поемат и 14 хиляди евро от заплатата на 29-годишния футболист, съобщава местното издание Digi Sport.

Интерес към Фабрини проявява и бившият му клуб Ботошани, но той е по-близо до Динамо, заради желанието на съпругата му да живее в столицата на северната ни съседка. Клубът от Букурещ се интересуваше от Фабрини още преди преминаването му в ЦСКА. Тогава името му беше свързвано и с Левски.

Вижте класирането в efbet Лига 

Той пристигна на "Българска армия" с огромни очаквания и стартира сезона като титуляр. Постепенно обаче Люпко Петрович започна да го оставя резерва и да го пуска в игра през вторите полувремена на мачовете.

При успеха с 3:2 над Арда Кърджали, Фабрини игра едва две минути, а срещу Зоря Луганск – 9. За последно се появи на терена от 1-ата минута при измъчения успех с 1:0 над Ботев Враца. Още на почивката беше сменен от Тиаго Родригес, а "червените" спечелиха мача с гол на Евандро в 71-ата минута.

Очаква се ЦСКА да се раздели и с Денис Давидов, който е известен като руския Меси. Той изпадна в немилост от самото начало на сезона. Единствената му поява на терена беше в 1-ия кръг на efbet Лига срещу Етър Велико Търново (2:2). Тогава записа малко повече от половин час игра.