ЦСКА най-после получи радостните новини, които всички на "Армията" очакваха. Инвестиционното намерение на клуба относно модернизирането на стадиона в Борисовата градина клубната база "Панчерево" получи нужното одобрение от спортното министерство.

Голямата новина за "червените" беше официално съобщена от спортното министерство. 

"Днес беше проведена среща между собствениците на ПФК ЦСКА, изпълнителния директор на клуба Пламен Марков и екип на ММС, воден от министър Красен Кралев. На срещата ръководството на ПФК ЦСКА представи писмо за инвестиционни намерения, в което предлагат създаване на смесено търговско дружество, в което да бъде апортирана спортната инфраструктура в лицето на стадион “Българска армия” и тренировъчен комплекс “Панчарево”. 

Ръководството на футболния клуб се ангажира да представи еквивалента на стойността на апортирания имот в парични средства, с които да бъде изградено съоръжението. ММС одобрява идеята на ръководството на ПФК ЦСКА. 

Утре предстои среща с главния архитект на град София Здравко Здравков за уточняване на техническите процедури по реконструкция на съоръжението", информираха от спортното министерство.