ЦСКА е възможно да домакин­ства на националния стадион "Васил Левски", докато траят дейностите по "Армията". Ця­лостната реконструкция на стадиона, както и въвеждане­то му в експлоатация ще отне­мат около година-година и по­ловина.

Най-вероятно червени­те ще могат да се върнат в своя дом за началото на сезон 2021/22 г. Предстои да стане ясно кога точно ще стартира реконструкцията, тъй като има текущи процеси, които трябва да се извървят. Проце­дурите са в ход, но поради ре­дица технологични срокове раз­решително за строеж може да бъде издадено най-рано през пролетта на 2020 г. В ЦСКА очакват да започнат дейност по "Армията" след около 6 месе­ца. А оттам нататък си по­ставят за цел реконструкция­та да бъде завършена за една година.

Един от собствениците на клуба Юлиян Инджов зая­ви пред "Тема Спорт", че дейно­стите ще отнемат година-го­дина и два месеца, след което ще са необходими още два или три месеца до въвеждането на стадиона в експлоатация. В то­зи период се очаква ЦСКА да играе на "Васил Левски".

За момента червените умишлено не разкриват никак­ви подробности около начина, по който ще се строи стадио­нът, както и по външния му вид след завършването. Ръководството планира да покаже де­тайли на малко по-късен етап. Някои от известните неща са, че лекоатлетическата писта ще бъде премахната, което ще доведе до по-добра атмосфера и по-голям капацитет.

ЦСКА вече е осигурил всички средства за реконструкцията на стадиона, които ще са в раз­мер на поне 60 милиона лева. Паралелно с "Армията" клубът ще работи и по базата в Панча­рево, която вероятно ще бъде завършена по-бързо. Там и са­мите процедури са по-лесни и сроковете за разрешителни ще текат по-бързо. В Панча­рево ще се изградят ресто­рант, хотел с възстановите­лен център и още един терен.