Крилото на ЦСКА Енрике Рафаел се прибра в България вчера вечерта. Повече от месец той се възстановяваше от контузия в коляното в родната си Бразилия.

Енрике ходеше на процедури в базата на юношеския си клуб Атлетико Минейро. Състоянието на фланговия нападател вече е по-добро и в скоро време се очаква той да поднови пълноценни тренировки. Вероятността да се завърне на терена до края на годината обаче е много малка и в щаба едва ли ще рискуват със здравето му, пише "Тема спорт".

Бразилският журналист Фелипе Далке пък съобщи, че местният клуб Парана иска да си върне Енрике. Според него крилото може да премине в бразилския тим в началото на 2020 година. Парана в момента се бори за промоция в елита. Три кръг преди края на сезона отборът е на 3 точки от квотите за Серия “А”.

Освен Енрике Рафаел в лазарета на ЦСКА продължават да са Томи Юрич (прасец) и Жанио Бикел (рамо). “Армейците” се надяват Бикел да е на разположение за двубоя с Лудогорец на 1 декември в София. Юрич пък може да се върне в игра още преди края на този месец.