Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич е видял положителни неща по време на подготвителния лагер в Испания. Там "червените" изиграха 4 контроли, в които головата разлика е плашещото 0:11

"Няма гаранции във футбола. Ако побеждаваш - ще бъдеш треньор. Аз не съм страхлив треньор и да мамя ръководството само заради някакви резултати в подготовката".

"Успяхме да направим всичко, което искахме да направим. Да, резултатите ни са лоши. Не съм искал да правим нещо специално в тези мачове и футболистите ми да са готови специално за тях. В последната контрола показахме много положителни неща".

"Убеден съм, че за началото на сезона ще се в оптимална физическа форма. В състава имаме футболисти, които имат и леки травми, работим след почивка и затова е нормално да имаме проблеми. Всички футболисти вече са здрави. Кристиян Малинов вече е възстановен и ще започне тренировки".

"По време на последния мач видях, че сме готови физически за началото на първенството. Имаме още 2 седмици, в които да работим върху завършващата фаза и подготовката ни за мача с Левски", добави Крушчич.