Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов-Паро, коментира настоящата ситуация в лагера на "армейците". Ето какво каза Паро пред колегите от "Меридиан Мач":

"Няма смисъл да обсъждаме контролите. Ясно е, че резултатите не са толкова важни. Вероятно отборът е правил пo-тежки тренировки, сигурно играчите са уморени. И аз като треньор не съм спестявал усилията на футболистите. Често сме тренирали сутрин в дните, в които сме играли проверки. И сме губили, да, когато не сме били свежи".

"Нека не се правят крайни оценки. Аз мога да кажа в каква форма е отборът, след като изгледам първите му 3-4 мача. От тях ще си проличи дали е била добра подготовката".

"Ясно е, че много неща зависят от дербито с Левски още в началото. Но в ЦСКА винаги е било така - работи се под напрежение. Щом се е хванал Милош Крушчич на хорото, ще го играе. Дупе да му е яко, както се казва. Ако не му харесва, да се пуска от хорото. Ще видя новият италианец как спира топката, как я води и тогава мога да кажа дали става за ЦСКА. Дано да е така. Има и други, но лошото е, че не са постоянни".