Ръководството на ЦСКА подкрепя треньора Милош Крушчич и вярва, че резултатите през пролетния полусезон ще се подобрят. Това каза спортният директор на "червените" Кристиано Джарета. Въпреки липсата на гол в пет от контролите и допуснатите 11 попадения на лагера в Испания, италианецът смята, че в ЦСКА са работили добре.

"Не съм притеснен, защото опитът ми показва, че резултатите в контролите не са важни, а официалните мачове са тези, които са важни. Нещото, за което съжаляваме е, че играчите не натрупаха увереност, защото тя се трупа с добрите резултати. Сигурен, че след това, което видях в последната контрола през следващата седмица срещу Левски ще изглеждаме добре", коментира директорът на червените пред БНТ.

Според Джарета е нормално феновете да са притеснени от липсата на гол в пет мача, но даде за пример силната серия на ЦСКА в края на есенния полусезон. След седмица отборът започва пролетния полусезон с мач срещу Левски.

"В последните осем мача не загубихме нито веднъж, вкарахме 15 гола и не получихме нито един. Аз предпочитам да се съсредоточа върху тези цифри преди зимната пауза", добави италианецът.

"Винаги се учудвам от въпросите за бъдещето на треньора. Резултатите на Милош не са никак лоши. Нямам как ръководството да не подкрепя треньора, защото това, което забелязвам е, че има много хубави идеи, които прилага в тренировките, най-вече от гледна точка на тактиката. Мисля, че Милош Крушчич към момента си върши работата", каза още Джарета и добави, че вярва в по-добрите резултати на тима в бъдеще.

По отношение на зимната селекция, при която ЦСКА привлече Стефано Белтраме и Ахмед Ахмедов, Джарета обяви, че тя е добра.

"Търсихме играч, който е типичен №10 и мисля, че Белтраме ще свърши работа на отбора. Аз лично съм доволен от зимните попълнения. Ахмед Ахмедов е доста отдаден на това, което прави. Той е млад играч, който тепърва ще се развива".

Спортният директор на ЦСКА добави, че според него сега е времето новото попълнение Белтраме да покаже на какво е способен.