Големият талант на ЦСКА Валентин Антов (18 г.) ще продължи да играе като централен защитник, пише "Тема Спорт".

В предстоящата среща с Царско село той ще действа в отбрана за трети пореден път. Антов показа силно представяне срещу Левски и Ботев Пд в тази зона и получи много похвали.

Именно в отбрана изглежда по удачната позиция на таланта. През годините в школата Вальо е използван номинално точно в центъра на защитата. А в момента ЦСКА има кадрови проблеми в сърцето на ариергарда и това отваря отлична възможност за Антов да играе там.

Капитанът Занев е наказан и за двубоя с Царско село, а испанецът Раул Албентоса е измъчван от хроничен проблем в петата и вчера пак не тренираше на пълни обороти.

Възстановяването от подобен род травми е доста трудно, поради което бранителят вече почти месец е извън терените. Албентоса е имал проблеми в петата и в по-ранни етапи от кариерата си. През есента испанецът играеше редовно, но в хода на контролите от зимната подготовка отново е изпитал болки. Той ще пропусне и срещата с Царско село.

ЦСКА гостува на Царско село на националния стадион "Васил Левски" на 29 февруари от 17:30 часа. През есента армейците победиха Царско село с 3:0, точни бяха Соу, Тиаго и Жеферсон, реализирал дебютното си попадение в елита.