Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета коментира бъдещето си на "Българска армия" пред "Тема Спорт".

Договорът на италианеца изтича в края на сезона и на този етап няма индикации дали ще бъде подновен. Това обаче не притеснява Джарета, който споделя, че в момента последната му грижа е именно неговият договор.

"Сега се намираме в етап, в който трябва да дадем, а не да искаме. Настоящият период е тежък за всички. По отношение на моята работа и роля трябва да бъда честен и да поставя нуждите на клуба на първо място. Нужно е да сме фокусирани върху подновяването на първенството на 6 юни.

С играчите имаме една мисия - да спечелим Купата на България и да завършим втори. Ако не постигнем тези резултати, моята мисия ще е провал. През миналия сезон отпаднахме на полуфинал и пак бяхме втори, но сега трябва да направим крачка напред със спечелването на трофея. Това е важно за хората. Привържениците искат да видят отбора шампион, а не се интересуват дали директорът ще остане.

Няма смисъл да си губим времето с договори или ФК ЦСКА 1948. Това са дребни въпроси. Единственото нещо в мислите ни е как да успеем. Нужно е да се работи със съзнание, упоритост и чувство за отговорност.

Имаме шанс за трофей и трябва да направим всичко възможно да го спечелим. Дължим много на нашите фенове и семейство Ганчеви, които дават най-доброто от себе си. Използват своето време и средства за ЦСКА правилно и ние трябва да отговорим насреща с пълни усилия и отдаденост", казва още Джарета.