Един от основните спонсори на голяма част от отборите у нас е верига казина Efbet. Играчите на ПФК ЦСКА, ПФК Левски, ПФК Ботев, ПФК Славия, ПФК Берое и ФК Дунав Русе през целия сезон ще излизат на терена с екипи с логото на букмейкъра.

Основната мисия, която Ефбет си поставя, е да подкрепя цялостното развитие на българкия спорт. Като един от най-мащабните рекламодатели у нас, букито не се ограничава само с партньорство с футболни тимове. Спонсорската дейност на компанията покрива над 10 различни вида спорт, помага на над 30 спорни отбора и на над 40 индивидуални спортисти, сред които националните отбори на България по волейбол и баскетбол, ВК ЦСКА, ВК Левски, ВК Марек, БК Левски, БК Берое, олимпийската надежда по гребане Мирослав Кирчев и много други.

Най-новите членове в голямото семейство на Ефбет са футболистите от ПФ Поморие. В началото на август те представиха новите екипи, с които ще играят през сезон 2017/2018 във Втора професионална футболна лига. Те са създадени от дизайнерите на водещата италианска фирма "ERREA" в жълто-син десен, с логото на основните спонсори на клуба – Община Поморие и Ефбет. 

Нови фланелки с логото на компанията наскоро представиха и футболистите от ФК Септември и ФК Марица.

Спортните залози онлайн

И през предстоящия футболен сезон, Ефбет и Еврофутбол отново дават възможност на най-страстните почитатели на футбола да печелят, докато гледат любимите си мачове. Вариантите за залагане са два - чрез попълване на фиш на място в пункт на Еврофутбол или чрез регистрация в сайта на Ефбет - първият лицензиран онлайн букмейкър в България. Букмейкърът е предпочитан от по-голямата част от играчите, тъй като предлага високи коефициенти на пазара на онлайн залозите, бонуси и множество спортни събития, залози на живо със много пазари и бързи и надеждни разплащателни методи. 

Пълно ревю на Ефбет възможностите за поставяне на залог, актуални бонуси и разплащателните методи ще намерите в betindex.net.