Разбира се, всеки ще попита - кога?! Отговорът е - тази неделя, на 31-ви май в 44-ти тираж на Спорт тото.  Истинско нашествие на големи пари е подготвено в играта “Тото 2 – 6 от 49”, защото очакваният джакпот е внушителната сума от 3 500 000 лева.

Ние каним късмета ви да се активира, а дали ще го пуснете, решавате вие. Дали ще заложите онлайн, в близкия тото пункт или онлайн на сайта toto.bg няма никакво значение - важното е да не подминавате шансовете си да станете най-новия тото-милионер на България. Минималният залог е един лев, а всеки който участва може да се окаже фаворит на съдбата и да грабне печалба, която да вдигне завесата към финансовото благоденствие. 

Всеки мечтае за безгрижен живот, както и да разполага  с достатъчно пари за най-смелите си материални желания. Ключът към тяхното осъществяване може да се окаже скрит в играта “Тото 2 – Зодиак”, в която постоянно ви очакват печалби до 3 000 000 лева.

Ако решите да се пробвате в тази игра и дадете само един лев, ще получите и ресто от 20 стотинки, което е напълно достатъчно да отбележите и три позиции за играта Тото Джокер. Съветваме ви да заложите и в нея, защото печалбите и достигат до 40 000 лева. Тази сума е напълно достатъчна за приличен чисто нов автомобил или солидно самоучастие в закупуването на ново жилище. 

Който мечтае за класическото трио „къща, вила и автомобил“ има шансове да ги получи наведнъж с джакпотът до 500 000 лева в играта “Тото 2 – 6 от 42”. Тази трудна за броене сума, можете да придобиете с минимален залог от 75 стотинки, а когато спечелите ще си дадете сметка, че в Спорт тото и най-дребните монети могат да ви донесат огромни печалби.

Разбира се, в 44-ти тираж ще продължи благодатната тенденция да печелите бонуси, защото тотото знае как да се отблагодари на своите верни почитатели.  

От 18:30 по БНТ ще бъдат изтеглени 15 ваучера за почивка всеки на стойност 2000 лева от кампанията за лоялност „Всеки ден е Великден“. Това означава, че мечтата ви да видите „офлайн“ Великденските острови може да се сбъдне или да посетите места, които сте гледали само на дисплея. Печалбите можете да използвате до декември 2021 година, така че направете каквото ви е на сърцето - ние можем само да ви дадем шанс да ги вземете.

Освен това, на ход е и кампанията „Извънредни печалби плюс – печалби без край“. Участието в нея е обвързано с регистрация на талони от моментните лотарийни игри и ще продължи до 30-ти август. Първите двама късметлии ще бъдат ясни в неделя и ще спечелят съответно 500 лева и фотоапарат. И това е само началото! В кампанията ще бъдат раздадени парични печалби до 5 000 лева, много телевизори, смарт часовници, таблет и лаптоп. Талони за кампанията можете да регистрирате на lottery.toto.bg.

Прекрасните изненади в неделя ще продължат със старта на кампанията „63 години Тото Мания“, която е част от програмата за Лоялност Тото клуб. В нея сме подготвили  63 печалби по 100 лева. Как можете да се включите в нея, ще разберете от 18:30 по БНТ или на toto.bg.

Онези от вас, в чието сърце се е настанила завинаги някоя очарователна блондинка, да не пропуснат да й подарят квитанции и талони за моментните лотарийни игри, защото 31-ви май е обявен за международен ден на блондинките.

Може би точно вашата дама ще стане тото-милионер, а вицовете за русокосите жени ще бъдат попарени от могъщата сила на седемцифрените печалби. Брюнетките също имат шансове да грабнат джакпоти на обща стойност от 7 260 000 лева. Дайте им шанс - какво по-хубаво от това на Международния ден на блондинката да спечели брюнетка? Ако питаме тях, това дори може би е справедливо.

Уважаеми мъже, хубаво би било и вие да си дадете шансове, защото за по-малко от пет лева, можете да си позволите да заложите във всички числови игри на тотото! Така че, всеки участник в 44-ият тираж на Български Спортен тотализатор има своите възможности да спечели крупни суми. А рецептата е проста: редовно участие и щипка късмет!