ЦСКА - ФК Копенхаген, среща от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа, стадион "Васил Левски", 20:45 часа.

Вероятните състави на двата отбора:

ЦСКА: Черниаускас, Жеферсон, Перейра, Чорбаджийски, Секулич, Бикел, Пинто, Жоржиньо, Тиаго, Десподов, Мауридес

ФК Копенхаген: Андерсен, Биеланд, Папаянапулос, Расмусен, Бенгстон, Зека, Фалк, Сков, Фишер, Кодро, Н'Дойе

Прогноза на Gol.bg:
Шансовете в днешния мач са абсолютно изравнени според букмейкърите, но като цяло без съмнение датчаните са по-опитният отбор в европейските клубни турнири и тимът освен това има и по-добри играчи. 

Това обаче едва ли ще попречи на ЦСКА да се опита да надхитри скандинавците в днешната среща, която е последно препятствие преди плейофния кръг за влизане в групите на втория по сила европейски турнир.

Домакините ще бъдат без контузения Енрике и без наказаните Бодуров и Малинов, но пък от друга страна новото попълнение Евандро получи картотека за мача днес и ще може да дебютира за тима и в Европа.

Датчаните имат известни кадрови проблеми с контузените Сотириу и Винд, които със сигурност ще пропуснат сблъсъка. Като цяло обаче тимът дойде с най-доброто в София.

Гостите съществуват от 25 години, но са записали внушителните 180 мача в КЕШ/ШЛ, УЕФА/ЛЕ и КНК, като в тях имат 72 победи и 65 загуби. 

Преди известно време този тим елиминира Лудогорец в плейофите на Лига Европа, а освен това и Левски има неприятни спомени от Копенхаген. 

Нашата прогноза за този мач е реми без голове.

Прогноза: ЦСКА - ФК Копенхаген 0:0