Изказвания след мача-реванш от втория кваликационен кръг Лига Европа между Спартак Търнава и Локомотив Пловдив: 

Бруно Акрапович (старши треньор на Локомотив):

"Емоцията е страхотна. Първо пропуснахме да играем през първото полувреме и не зная защо стана така. Не трябваше да се поставяме в тази позиция. 

Само когато комбинираме, можем да вкараме гол. Искахме да вкараме гол, тогава щеше да стане доста по-лесно за нас. Моите футболисти помислиха, че са си свършили работата, макар че говорихме, че 2:0 е най-лошият резултат. 

Наистина стана хубав мач, а от това печели футбола. В кариерата си не съм имал такъв мач, но вярвах, че ще вкараме един гол. Не може да играем само в защита и вярвах, че ще вкараме. Отидохме до Кръстова гора и пак ще отидем, тъй като това ни помогна. Още не сме се виждали с Христо Крушарски. В хотела ще бъде бурно, весело.

Ще пием по една бира, но в неделя имаме труден мач и трябва да продължим успешно. Само, ако вярваме в себе си, ще постигнем големи неща. Няма как да не съм горд, след като продължаваме напред за първи път от 14 години насам.

Радвам се за отбора, тъй като ще помнят този мач и вече ще дават максималното от себе си. Бях при феновете да им благодаря, тъй като бяха страхотни. Дори при 0:3 не спряха да пеят - страхотни запалянковци. Вярвам, че можем да преодолеем Страсбург. Видяхте в първия мач срещу Спартак как се справихме. Влезе Георги Илиев и даде голям импулс на отбора."