Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко не скри разочарованието си от играта на отбора през второто полувреме при домакинската загуба от Ференцварош с 0:1 в срещата от третия кръг в група "Н" на Лига Европа.

Руснаците допуснаха късен гол, дело на резервата Роберт Варга в 86-ата минута, с което останаха на дъното в класирането без спечелена точка и с минимални шансове да продължат във фазата на елиминациите.

В другата срещу от групата Еспаньол победи Лудогорец в Разград с 1:0 и оглави подреждането със 7 точки, следван от разградчани с 6 и от Ференцварош с 4.

"Ситуацията се повтори, както и много други мачове. Играхме добре през първото полувреме, но през второто се представихме много лошо. Имахме достатъчно положения преди почивката, които трябваше да реализираме. Но най-неприятното е, че през втората част нивото на играта ни значително падна. Допуснахме доста грешки, прибързвахме и оставихме празни пространства в защита. Младите футболисти трябва да се усъвършенстват в тренировките, а в големите турнири опитът е безценен. Не искам това да звучи като оправдание, но трябваше да имаме поне още двама по-опитни в състава. Имаме много млади момчета, а именно такива загуби трябва ма им послужат за урок. Имаме проблеми в средата на терена. Когато Иван Обяков и Илзат Ахметов се впуснат в атаки по крилата, оставаме прекалено много свободни зони на съперника, а след това става по-трудно да се защитаваме", коментира Гончаренко.