Люис Хамилтън и Себастиан Фетел се страхуват най-много от Макс Верстапен през новия сезон във Формула 1. Това обяви босът на Ред Бул Кристиан Хорнер. 

Младокът вече категорично показа, че не се съобразява с имена и авторитети и ако сътрудничеството на Биковете с Хонда се окаже положително, тогава холандецът ще бъде готов да се бори с фаворитите на всяка една писта, а това естествено няма да им хареса. 

„Ако погледнете неговите представяния във втората половина на миналия сезон, Макс бе вторият по точки след Люис. Не мисля, че му липсва нещо, което те имат, така че ако получи достатъчно добра кола, именно той ще бъде този, от когото ще се страхуват най-много“ заяви Хорнер пред „Ройтерс“. 

„Той вече е по-опитен и може да се справя по-добре с напрежението“ добави босът на Ред Бул, чийто пилот вече има 5 победи в кариерата си, макар че е само на 21 и през миналия сезон бе единственият, който се качи на подиума в последните 5 състезания, като в последните 3 надпревари неизменно изпреварваше Люис Хамилтън.