Галерия

"С Люис сме само приятели. Засега." Така моделът Синди Кимбърли отговаря на многобройните въпроси за връзката си с шампиона във Формула 1 Люис Хамилтън.

Според "Сън" топпилотът се среща със Синди от почти два месеца. Те били засечени заедно в Испания. Красавицата е само на 20 години и изглежда апетитна хапка за 34-годишния пилот от Формула 1.

"Засега с Люис сме приятели, но не изключвам нищо за бъдещето на нашите отношения - загадъчно казва Синди Кимбърли пред изданието "Европа прес", цитирана от "България днес". - Запознахме се чрез общи приятели. Наскоро приключих с двегодишна любовна връзка и предпочитам известно време да бъда сама. Но сърцето ми е отворено за нови чувства... Трудно ми е да опиша какъв е идеалният мъж за мен. Важно е човекът до мен да се разбира със своята майка. Това е определящо за неговото възпитание и качества. Освен това харесвам хора, които обичат животните и имат домашни любимци."

Вижте галерия със снимки на Синди Кимбърли

Любопитното е, че кариерата на Кимбърли в света на модата започва напълно неочаквано преди четири години. Тогава поп певецът Джъстин Бийбър споделя нейна снимка в един от своите профили в социалните мрежи. Това незабавно превръща никому неизвестното момиче в звезда, а най-големите компании в модния бизнес се надпреварват да предлагат договори на Синди.

Сега нейната приказна история има и продължение, защото независимо че засега отрича да има любовна връзка с Хамилтън, тя трупа популярност като неговото ново момиче. Знае се, че най-дългата връзка на Люис е с Никол Шерцингер, която сега е гадже на Григор Димитров.

Пилотът имаше връзка с американската певица цели осем години, но всичко приключи през 2015 г. Медиите на Острова твърдят, че в последните три години и половина Хамилтън е имал множество мимолетни забежки. Но нито веднъж не се е обвързал сериозно. 

Твърди се, че сред неговите завоевания са Кендъл Дженър, Риана, Ники Минаж, Рита Ора, дъшерята на Лайънъл Ричи - София, Барбара Палвин, Уини Харлоу и още куп известни млади дами.