Скачам в дълбокото, но съм си обул банския! Това обяви новият пилот на Ред Бул Александър Албон, който вчера бе промотиран за съотборник на Макс Верстапен на мястото на Пиер Гасли. 

„Това е нереално! Страхотна възможност, за която съм страшно благодарен и сега вече мисля за първото си състезание на „Спа” добави младокът, който остави много добри впечатления до момента с представянето си. 

Специалистите обаче са на мнение, че на Албон ще бъде страшно трудно да блесне в Ред Бул заради страхотната форма на Макс, който вече спечели 2 победи, има още 3 подиума и не е завършвал извън първите 5 до момента през сезона. 

„Алекс показа страхотни неща до момента, но ще има нужда от всеки малък трик и умения, за да оцелее срещу Верстапен” заяви анализаторът и бивш пилот Мартин Брандъл. 

„Ще му е много трудно” призна и босът на отбора Кристиан Хорнер. „В момента Макс е пилотът в най-добра форма от всички, така че всеки ще бъде сравняван с него. В крайна сметка обаче, всеки би искал да покаже на какво е способен срещу най-добрите” добави той.