Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) свиква широко и достъпно за всички фенове на "сините" събрание, на което ще бъдат обсъдени проблемите в най-популярния сектор на "Герена" и причините за неговото продължаващо опразване. Събранието ще се проведе на 10-и декември в зала "Универсиада", непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите.

"Националният клуб на привържениците свиква широко достъпно събрание, на което са поканени всички заинтересовани левскари - всички членуващи и нечленуващи фракции в НКП, неорганизирани фенове от секторите А, Б и В, както и хората, подкрепящи любимия отбор пред телевизора или в интернет - от страната и чужбина. На събитието ще бъдат разяснени взаимоотношенията на НКП с всички фракции, формални и неформални групи, както и отделни левскари. Ще бъде даден отчет с какво точно се занимава НКП и ще бъде отговорено на всички въпроси.

Предвид мащаба на събитието и множеството наболели въпроси, е необходимо достатъчно време за подготовката му от страна на организаторите. Необходимо е време и за всички вас, за да планувате програмата за деня си, да си подготвите въпросите, а за хората от провинцията - евентуалния престой в София.

Събранието ще се проведе на 10-ти декември 2016 година в зала "Универсиада", непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите на Левски. Накрая, но не последно място - призоваваме всички до провеждането на срещата да проявим разум и хладнокръвие.

Да си помислим хубаво за синята общност, като да спрем самоизяждането помежду си на стадиона, по кафенета, клубове и интернет. Поканен е всеки, който носи Левски в сърцето си", гласи съобщението.