Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос.

Материалите ви ще бъдат публикувани в сайта, като авторските права остават в полза на Gol.bg.

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности. С най-добрите и талантливи от вас ще изготвим и специални блиц-интервюта.

Днес публикуваме нов материал на Александър Линдарев. Той отново пише за любовта си към ЦСКА.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg

Последните дни и в частност след мача със Славия, избягвах да коментирам играта на ЦСКА! Не защото нямам мнение, но просто не исках. Ако щете го наречете мой личен вътрешен протест, изразен с няколко дни тишина. А и не е нужно, както се изрази един приятел, всички дружно да кажем, че бялото е бяло.

За всички ни трябва да е ясно, че ЦСКА преминава през процес, който е все още далеч от завършения вид, в който всички искаме да го видим. Знаем си ги нещата и не е нужно да ги повтарям. Мисля, че пътят е извървян наполовина и трябва да стиснем зъби още малко. 

И все пак, в тази изключително неспортсменска и организирана война срещу клуба по абсолютно всички фронтове, ЦСКА доказа че в този си вид е единственият реален конкурент на много добре подготвения, „напомпен” и подкрепян от БФС проект на Кирил Домусчиев. 

Този червен тим ни показа, че може да играе страхотен футбол и това го потвърдиха всички футболни експерти. От там си мисля, че идва и най-голямото разочарование. Защото видяхме, че отборът може - и изведнъж...нещо заскърца. Причините може да са няколко, но лично аз не бих се нагърбил да кажа конкретно какви са!

Убеден съм обаче, че този отбор може да победи Лудогорец, с нужното количество масло в двигателя и правилните настройки, машината може да заработи отново! Говоря конкретно за този сезон, защото е ясно, че в дългосрочен план всички врагове са обречени! Само ЦСКА!

Александър Линдарев