Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме нов материал на Александър Линдарев, който прави оценки на футболистите на ЦСКА за снощната победа с 1:0 над Лудогорец насред Разград.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

За втори път гледах мача и мога да кажа, че това беше един от най-силните мачове на ЦСКА, които изобщо съм гледал. 

Със сигурност попада в топ 10.

Такова раздаване, такава преса, такава воля за победа, толкова сърцата игра от всички в червено...не спряхме. 90 минути пълно раздаване...

Огромно браво на всички!

Като започнем от Черниаускас, който за пореден път опази мрежата си суха. Рядко му се налагаше да се намесва, но в редките случаи, в които това се налагаше...успя с лекота да предотврати проблеми пред вратата ни.
Оценка 9

Бодуров беше абсолютен хегемон в защитата ни. Не даде никакви шансове във въздуха на никой и успя да неутрализира абсолютно всяка атака на Лудогорец, която беше насочена в неговата зона.
Оценка 9

Томаш допусна 1-2 грешки в изнасянето на топката, но като цяло и той заслужава много добра оценка.
За него – 8 

Много притеснения събуди решението на Пенев да сложи Бикел бек и да се справя с може би най-силния играч на Лудогорец Джоди Лукоки. Ами...какво да кажем за представянето на Бикел там? Само огромно браво. Все едно цял живот е играл бек. В защитен план отличен. В атакуващ също допринесе за много от добрите ни атаки. Много приятно бях изненадан от него. Вярвах, че ще се справи, но не вярвах, че ще бъде чак толкова добре. И с оглед това, че не игра на обичайната си позиция...му слагам 10, но иначе и той е по-скоро за 9.

Турицов и той...фантастичен! Щом са успели да неутрализират крилата на Лудогорец...и двата ни бега заслужават отлична оценка. 10 и за него.

Преминаваме към халфовата ни линия, където Пинто показа най-силното си лице. Оставям даже гола настрани. Още като си спря тази неудобна топка толкова добре, вече знаех, че ще я зашие в мрежата. Но Пинто беше страшно полезен и в друг аспект. Много бързо отиграваше топката. С едно или две докосвания я сервираше на крилата ни и то винаги с пас в перспектива. Супер удобни топки, които винаги вещаеха опасност пред вратата на Лудогорец. В дефанзивен план може би само веднъж се остави да бъде надигран, но ако всеки мач се случва само по един път...ще го носим на ръце. 10 за Рубен Пинто!

Малинов не ме изненада изобщо. От началото на сезона е един от лидерите на отбора. А е толкова млад. Лидерските качества обаче не зависят от възраст и пол. Те са вродени. Или ги имаш, или ги нямаш. Малинов е нашият лидер. Не се спря цял мач. Отпред, отзад, навсякъде. Един от най-силните играчи на терена. Такива футболисти успяват да настроят и съотборниците си в една друга светлина. Да ги мотивират. Защото когато виждаш, че имаш колега, който си изяжда та**ците на терена...ти няма как да не му помогнеш. Безапелационно 10 за Малинов!

Тиаго и той изигра един от най-силните си мачове за отбора. Какво тичане и от него. Все едно се беше преродил. Фантазия, преса, техника, финес, пасове...всичко му се получаваше. 10 и за Тиаго!

Жоржиньо и Енрике ще ги сложа в един кюп, въпреки че Жоржиньо беше с една идея по-опасният футболист. Като цяло битката беше изнесена в центъра на терена и крилата и на двата отбора останаха леко в сянка. Но въпреки това и двамата заслужават много добри оценки. Изплува ми в съзнанието една ситуация(около 75-та минута може би), в която Енрике загуби топката. Такъв спринт удари и напред и назад, че не знам как не му се зави свят от тези два спринта. Показаха огромно желание. Заслужени високи оценки и за двамата – 9!

На Али Соу не мога да не пиша 10! 90 минути и той не спря да тормози отбраната на разградчани. Пълно себераздаване, откъсваше се на моменти, но бързо го затваряха. И въпреки всичко...с движението си по целия терен, с пресата която оказваше и той...освобождаваше много пространства за играчите, които атакуваха от втора линия.

Целият отбор, начело с Любо Пенев заслужават една отлична оценка. Въпросът е...ще можем ли след три дни да изиграем още един такъв мач?!

Аз вярвам, че можем! И ще го направим. И ще спечелим и титлата и купата! Защото ние сме ЦСКА! Хегемонът на българския спорт!

Александър Линдарев, специално за Gol.bg