Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме материал на Калоян Янев, който изразява своето разочарование от напускането на Любо Пенев от ЦСКА.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

Прочетох по адрес на Гриша Ганчев следното: "Не, не си! Никога и никой няма да бъде по-голям от ЦСКА!" Никой не е по-голям от ЦСКА, така е! Включително и Чичовото. Пенев, Любо, не си по-голям от ЦСКА!

Онзи ден си пускам телефона и що да видя Любо Пенев си тръгва от ЦСКА! Някой да е изненадан? Това не е първият път, в който Пенев "бяга" от отговорност. За съжаление колкото и голям цесекар да е в сърцето си, толкова и не става за треньор. Да не забравяме фактите от както дойде в ЦСКА - ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ И ПОЛОВИНА срещу Лудогорец! Това е!

Загуби, но по-лошото е, че допусна 6!!!! гола от Ботев за Купата, като последния при съотношение 11 на 9! Нелепо е твърдението му, че никой от ръководството не го е подкрепил срещу несправедливостите от страна на БФС и съдиите.

Напротив - клубът излезе с декларация на 27.02.2019 г., която гласеше: "Подкрепяме Любослав Пенев, подадохме жалба срещу съдийството". Не ме разбирайте погрешно. НЕ защитавам ръководството, което си има своите си грехове, за които не е момента да говорим, но тук коментираме грозното му дезертьорство. Някой помни ли 1999г.? Селта? Валенсия? Ботев Пд? ЦСКА по времето на Титан, Юбилея на Стоичков? Бъдете честни към себе си! Бъдете честни към ЦСКА!

Откакто Любо Пенев застана начело на ЦСКА скандалите не спираха (темата за съдиите е ясна за всички). Повече се говореше, от колкото да се работи! Журналистите се кефеха, защото имах безсмислени и еднакви новини, но ЦСКА страдаше! Изгони хора, които в сгъстения цикъл от мачове щяха да ни свършат чудесна работа.

Да не забравяме, че той беше назначен за ТРЕНЬОР, а не за благодетел и собственик на отбора. Работата му беше да реди състава и не се справи! Една вметка - по времето на Маестрото - Чорбаджийски нямаше и не правеше грешни отигравания! Оправданията със селекцията бяха очаквани.

Ако си мъжкар и напускаш с високо вдигната глава - то тогава недей да се оправдаваш! Пак ще се повторя - ръководството ни има своите грехове, но е доста тъпо да се нахвърлят така злостно срещу хората, които платиха 8 млн., за да сме спокойни и хората, които ще правят стадион, за който се събират подписи! Хубаво е да се мисли преди да се пишат глупости!

Само си представям как Генерал Владимир Вазов на 8-ми октомрви 1912 г. пише на цар Фердинанд, че не усеща подкрепа и изоставя войниците си при Гечкинли...

Колкото и грешки да направи това ръководство, Аз се стремя да изказвам подкрепа, заради всичко, което даде на ЦСКА! Същите тези хора, които спасиха ЦСКА сега биват плюти и обиждани!

Базата в Панчарево не се оправи сама! Финансовата стабилност не дойде сама. Школата не функционира сама! Както не скрих разочарованието си от смяната на Маестрото, така и няма да скрия и радостта си от махането на Пенев и погнусата си от ДЕЗЕРТЬОРСТВОТО му!

Ако имат пари и възможности, то нека вечно знаещите привърженици да управляват и да вадят пари от собствения си джоб! Не, не сте! Никога и никой няма да бъде по-голям от ЦСКА!

Калоян Янев, специално за Gol.bg